Qui som2018-02-12T10:24:54+00:00
quienes-somos-mascotsegur

QUI SÓM

MASCOTSEGUR, assegurances veterinàries
Els amics del teu millor amic

Mascotsegur forma part i té el suport de la companyia asseguradora Agrupació (del Grup ACM Espanya). Mentre Agrupació s’encarrega de cuidar i protegir persones com tu, Mascotsegur ha nascut amb la missió de fer el mateix pels teus millors amics.
Per a això, posem a la teva disposició, i especialment a la de la teva mascota, una completa assegurança veterinària especialitzada en gossos i gats de TOTES les races.
El nostre compromís principal és amb el benestar i la salut del teu amic de quatre potes, però també serem el teu suport davant de qualsevol contratemps. Per això, els serveis de la nostra assegurança veterinària li ofereixen una àmplia cobertura i assistència veterinària a la teva mascota, però també us proporcionen assessorament personalitzat en tots els aspectes, cobertura en cas de danys a tercers i ajuda en els seus últims dies.
Sabem que la majoria de les cures i de la protecció (per no parlar de l’afecte) els hi donaràs tu dia rere dia, però a Mascotsegur, amb la nostra assegurança veterinària, volem estar al vostre costat per cobrir la resta.

CONTRACTAR ASSEGURANÇA GOSSOS
CONTRACTAR ASSEGURANÇA GATS
Si tens dubtes, estem aquí!
935 050 140
ET TRUQUEM
Truca'ns