Preguntes freqüents2018-06-13T11:29:31+00:00

PREGUNTES FREQÜENTS

Quan es tracta de la seva salut,
no hi ha lloc per a dubtes

Assegurança
Reembossament
Pagaments

Quin tipus de mascota puc assegurar? De moment, l'assegurança per a mascotes Mascotsegur està especialitzada en gossos i gats de totes les races.

Per què assegurar la meva mascota? Amb l'assegurança per a mascotes Mascotsegur, podràs fer front a les malalties i als problemes que pateixi el teu petit-gran company amb més facilitat, ja que tindrà cobertes el 80% de les seves despeses veterinàries (fins als límits pactats), incloent-hi intervencions quirúrgiques, estades i assistència veterinària. A més, tindreu orientació veterinària telefònica 24/7, assistència en viatge i altres serveis, avantatges i descomptes.

Quines són les edats límit per assegurar la meva mascota? Si la teva mascota encara no té assegurança, ha de tenir un mínim de 3 mesos i un màxim de 8 anys perquè puguem assegurar-la.

Fins a quina edat Mascotsegur cobreix la meva mascota? Si el teu company ja està assegurat, l'assegurança per a mascotes Mascotsegur no té límit d'edat i el protegirà per a tota la vida, amb reserva de la renovació del seu contracte, que es fa anualment i que recull l'actualització de la prima segons l'edat i la raça de l'animal.

Com contracto l'assegurança per a mascotes Mascotsegur? Pots contractar la nostra assegurança per a mascotes tant on-line, en aquest mateix web, com per telèfon, en el 935 050 140, amb l'assistència dels nostres experts en assegurances de mascotes.

Puc assegurar gossos potencialment perillosos? Per descomptat. A més, pots afegir una cobertura opcional de responsabilitat civil, que inclou les despeses de protecció i defensa jurídica, a qualsevol de les modalitats de l'assegurança per a mascotes Mascotsegur.

Assegureu a gossos pigall o guia? És clar que els assegurem i, a més, per ser tan bons nois, els fem un 20% de descompte en la quota de la seva assegurança per a mascotes.

Perquè no hi hagi cap confusió, considerem com a gossos guia només els animals que han estat ensinistrats en centres reconeguts, tant d'Espanya com d'altres països, i que estan acreditats per acompanyar, conduir i auxiliar persones amb deficiències visuals (se sol·licita documentació acreditativa).

Quina modalitat d'assegurança per a mascotes he de triar? Depèn de les necessitats de la teva mascota.

Et convidem a consultar aquí les cobertures de les nostres diferents modalitats d'assegurances per a mascotes i a calcular el preu de l'assegurança del teu gos o gat. Si tot i així no tens clar quina modalitat d'assegurança per a mascotes s'adequa millor a les seves necessitats, pots trucar al 935 050 140 perquè els nostres experts t'assessorin sobre quina és l'opció més recomanable en el vostre cas.

Una vegada he assegurat la meva mascota, puc canviar la modalitat de la seva assegurança? Sí. Si creus que la modalitat triada no s'adequa a les necessitats de la teva mascota, pots canviar-la en qualsevol moment. Només has de trucar al 935 050 140 i el nostre equip s'encarregarà de fer el canvi.

Quines cobertures té l'assegurança per a mascotes Mascotsegur? L'assegurança per a mascotes Mascotsegur t'ofereix diferents modalitats amb diferents cobertures a tot el país per a intervencions quirúrgiques, estades i assistència veterinària, a més d'aquestes mateixes cobertures en viatges i desplaçaments de menys de 90 dies a la Unió Europea, Suïssa, Andorra, Islàndia, Liechtenstein, San Marino, El Vaticà, Mònaco i Noruega.

Pots veure els detalls de cada modalitat d'assegurança per a gos aquí i per a gat aquí.

Hi ha carències en les cobertures de Mascotsegur? L’assegurança té les carències següents:

 • Reembossament d’assistència veterinària derivada de malaltia i vacunes: 90 dies.
 • Reembossament d’assistència veterinària derivada d’accidents i defunció per accident: 15 dies.
 • Serveis d’assistència i responsabilitat civil: sense carències.

Quant em costarà l'assegurança de la meva mascota? Mascotsegur us ofereix diverses modalitats d'assegurances per a mascotes amb diferents preus. A més, la quota variarà segons les característiques de la teva mascota i pot tenir descomptes de fins a un 40% depenent de diversos factors. Per això, per saber el preu exacte de la vostra assegurança, et recomanem que el calculis aquí o que et posis en contacte amb el nostre equip al 935 050 140.

A quins països té cobertura la meva mascota amb Mascotsegur? Amb l'assegurança per a mascotes Mascotsegur, la teva mascota està coberta a tot Espanya, per descomptat, i a tots els països de la Unió Europea, Suïssa, Andorra, Islàndia, Liechtenstein, San Marino, El Vaticà, Mònaco i Noruega durant viatges o desplaçaments que no superin els 90 dies.

L'assegurança per a mascotes Mascotsegur ens cobreix davant de danys a tercers? Sí, només has d'afegir la cobertura de responsabilitat civil, que inclou les despeses de protecció i defensa jurídica, a qualsevol de les modalitats de l'assegurança per a mascotes Mascotsegur per estar coberts davant de danys a tercers.

He d'identificar la meva mascota amb un microxip? La identificació de gossos i gats a Espanya és obligatòria fins i tot per a aquells que no surten de casa, encara que hi ha diferents maneres d'identificar la teva mascota.

Per poder assegurar el teu amic amb Mascotsegur, ha de poder identificar-se pel seu número de microxip o tatuatge.

De tota manera, si la teva mascota encara no està identificada, és recomanable utilitzar el sistema de microxip per assegurar-te que compleixes amb la llei i evitar possibles sancions administratives, ja que, actualment, hi ha diverses comunitats autònomes que només accepten microxip com a sistema de verificació.

Com activo la meva Mascocard? La teva targeta ja està activada, i pots entrar a l'àrea de socis del web de Mascocard amb les dades d'accés que et facilitem en contractar la nostra assegurança per a mascotes.

Si per algun motiu no vas rebre les teves dades d'accés, pots demanar la teva contrasenya directament al seu web o contactar amb el 935 050 140.

Com activo la medalla identificativa de la meva mascota? Si ja ens vas facilitar el teu e-mail:

 1. Entra a www.mascocard.com i identifica't amb el teu e-mail i la contrasenya rebuda.
 2. Una vegada identificat, accedeix a Activa aquí la medalla QR.
 3. Introdueix el codi de la teva medalla QR. Només els 6 últims dígits.
 4. Una vegada validat el codi, personalitza les teves dades per tal que apareguin quan algú escanegi la teva medalla.

Si encara NO ens has facilitat el teu e-mail:

 • Truca al 934 195 652, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 19.30 h (divendres només matins) o escriu-nos a info@mascocard.com.
 • Amb el teu DNI o el teu número de pòlissa i quan ens facilitis el teu e-mail, posarem en marxa manualment el sistema perquè puguis realitzar els passos 1, 2, 3 i 4.

En què consisteix el sistema de reembossament? Amb el sistema de reembossament, l'assegurança Mascotsegur et torna el 80% de les despeses veterinàries de la teva mascota (fins als límits pactats), que prèviament hauràs abonat després de la consulta, intervenció o hospitalització del teu animal.

Quina documentació he de presentar per demanar un reembossament? Per demanar un reembossament de les despeses veterinàries de la teva mascota, només hauràs de lliurar-nos una Sol·licitud de reembossament, que podràs descarregar-te aquí, amb les dades degudament emplenades, les factures corresponents als serveis veterinaris, una còpia de l'informe veterinari complet i la relació de proves i tractaments realitzats.

Pots veure el procés de reembossament complet aquí.

On he de presentar la documentació de reembossament? Tens 3 opcions:

 • Adjuntar els documents en el formulari del web
 • Remetre’ls per correu electrònic a mascotsegur@agrupacio.es
 • Enviar-los per correu postal a Carretera de Rubí, 72-74, Ed. Horizon, 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona), a l’atenció del departament de Prestacions Personals.

Quant tardaré a rebre un reembossament? La mitjana de temps en fer el reembossament és de 4 dies laborables si la documentació que hem rebut és tota correcta.

On rebré els reembossaments? En el mateix compte bancari que ens indiquis, en fer el contracte, per al cobrament dels rebuts. Si ho desitges, podràs canviar el compte en qualsevol moment.

Puc fer una reclamació si no estic d'acord amb el resultat de la meva sol·licitud de reembossament? Per descomptat, si no estàs d’acord amb el resultat de la teva sol·licitud, pots presentar una reclamació a mascotsegur@agrupacio.es.

Què passa si no pago una prima? Si no rebem el pagament de la prima inicial, l'assegurança no entrarà en vigor i la teva mascota no estarà emparada per la pòlissa. Si no rebem el pagament d'alguna de les primes següents, l'assegurança de la teva mascota quedarà suspesa al cap d'un mes del venciment d'aquesta prima. Si passen 6 mesos sense que es faci el pagament, el contracte quedarà cancel·lat automàticament. Si no s'arriba a la cancel·lació del contracte però sí a la seva suspensió, l'assegurança de la teva mascota tornarà a ser efectiva 24 hores després de rebre el pagament.

Si tens dubtes, som aquí!
935 050 140
ET TRUQUEM
Truca'ns