BLOG

Regals de Nadal per a la teva mascota

El Nadal està a tocar i els regals també, quins nervis! Què ens caurà aquest any? Per a aquells que tingueu una mascota a casa i estigueu buscant un regal per fer-li (segur que s’ha portat genial aquest any), hem preparat aquest article en el qual us facilitem el treball de recerca amb 5 idees de regals per a gossos i 5 idees de regals per a gats prrrfectes. Bones festes per a tothom!

Regals per a gossos

 1. Un llit ben còmode

Un llit nou pot ser una de les millors opcions de regal, ja que és l’accessori ideal perquè un gos se senti còmode, tingui el seu lloc i el pugui considerar el seu refugi. A més, a qui no li agrada acotxar-se i estar ben calentó?

 1. Un jersei

Ara que les temperatures estan baixant, és moment d’abrigar-nos bé i el teu gos no pot ser menys! Encara que cal recordar que abans de comprar aquest tipus d’accessoris, cal tenir en compte les necessitats del gos. Per tant, si és de raça petita, de cabell curt o molt rasurat, o si és més vellet, un abric sempre li vindrà bé per als dies més freds.

 1. Un nou collar

Els collars mai no venen malament perquè, amb el pas del temps, es van deteriorant. Si vols fer-li un regal més original, alhora que pràctic i segur, pots optar per un collar reflector o un de lluminós. Així, els passejos de nit seran més segurs i, a més, et permetrà tenir-lo a tota hora controlat. I per als que desitgen una cosa personalitzada, hi ha collars i arnesos en els quals pots gravar el nom o un telèfon de contacte.

 1. Joguina interactiva

És probable que sigui un dels regals que més il·lusió li pot fer al teu gos, i més encara si la joguina és per als dos. A l’hora d’elegir, aquelles que ajuden a mantenir la ment activa i ocupada, les conegudes com a “joguines d’intel·ligència”, són una bona idea. En cas que el teu gos destrossi la casa quan es queda sol, el Kong és l’opció perfecta. Respecte a les pilotes, si al teu gos li creen una sobreexcitació, aquest any les deixaríem de banda.

 1. Accessoris de viatge

Amb l’excusa del Nadal, és el moment perfecte per comprar o renovar els accessoris que faran que el nostre gos vagi amb nosaltres a qualsevol lloc. Si tens cotxe, una funda protectora de seients i un arnès especial per ancorar en el sistema de cinturons és tot el que necessites. Si et desplaces en transport públic, serà necessari un morrió i, en alguns casos, portar una cistella de transport.

Regals per a gats

 1. Escombreta-polidor

Pot sonar estrany, però els encanta. Es tracta d’una joguina que permet al gat pentinar-se (passant per sota de l’escombreta) i rascar-se (la base és de fibres). Pots trobar-la a Google o buscar un tutorial per fer-la tu a casa, és molt fàcil!

 1. Un refugi

Perquè pugui tenir les seves estones de tranquil·litat, sense deixar d’observar-te, pots comprar-li un refugi en forma de caseta (millor si és de cartró, perquè els entusiasma aquest material) o una cova, és a dir, una espècie de niu de tela perquè es fiqui a l’interior.

 1. Joguines

Sortint de l’opció de plomes o de ratolins de peluix, podem optar per una joguina d’intel·ligència que mantingui la seva agilitat mental. N’hi ha de diversos tipus: des d’aquelles la recompensa de les quals és menjar fins a d’altres que utilitzen objectes brillants i diferents textures. Per trobar la millor opció, et recomanem passar-te per una botiga d’animals en la qual puguin assessorar-te en funció del caràcter i l’activitat del teu gat.

 1. Passarel·les

Si al teu gat li entusiasma enfilar-se, hi ha unes estructures que es munten a la paret i que són una enorme font de diversió per a ells.

 1. Centre de massatges

Si el teu gat és d’aquells que volen rebre carícies tot el dia i estar ajaguts, un centre de massatges és un regalàs. Aquest aparell disposa de coixins, crestes ondulades i raspalls per al delit del teu felí. Només ha d’apropar-s’hi, ajeure’s i anar provant totes les textures per si mateix.

A aquesta llista de regals per a mascotes, volem aprofitar i afegir-hi dos regals que valen per a ambdós i que no es basen en una cosa material.

 • Amor. És el millor regal que poden tenir: que els cuidem, els protegim i estiguem sempre amb ells.
 • Salut. En aquest cas, una assegurança per a gossos o una assegurança per a gats t’oferirà la tranquil·litat d’estar sempre en bones mans i 100% protegit.

Ja tens pensat el regal d’aquest Nadal? Sigui com sigui, què les gaudiu tots junts!

Leave A Comment

Truca'ns